امتیاز دهید :
بیماری های ایمپلنت

بیماری های ایمپلنت

بیماری های ایمپلنت

بسیاری از افراد بر اثر اتفاقات متقربه و غیر متقربه دندان های طبیعی خود را به راحتی از دست می دهند، در چنین مواقعی سعی می کنند از انواع روش های مختلف برای جایگزین کردن دندان های شان استفاده می کنند، زیرا دندان های نه تنها یکی از عنصر های اصلی زیبایی شناختی در چهره آدمی محسوب می شود بلکه به عنوان عضوی مفید در هضم غذا و جوندگی آن ها مفید فائده هستند. پس باید در سلامت دهان و دندان ها کوشا باشیم. حال آن که با توجه به پیشرفت های که در این زمینه مشاهده شده است، روشی مناسب برای کاشت دندان ارائه شده است به نام ایمپلنت کردن دندان که به کمک آن می توانید دندان از دست رفته را بازایابی کنید. در این مقاله قصد داریم در مورد بیماری های ایمپلنت دندان صحبت کنیم، زیرا حجم بسیاری بالای از پرسش در این باره را دریافت کرده ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید:

بیماری های ایمپلنت چیست؟

بیماری های که پس از انجام ایمپلنت ایجاد می شود نوعی التهاب و عفونت در اطراف بافت نرم و سخت است، زیرا هر در هر دندان طبیعی ممکن است باکتاری های در زیر بافت های اطراف آن نفوذ پیدا کنند و حتی بر روی پایه ایمپلنت دندان رشد و تکثیر یابند. به همین دلیل پس از گذشت مدت زمانی این باکتری ها به بافت های لثه ای اطراف ایملنت آسیب می زند و در نهایت شاهد التهاب و عفونت لثه هستیم.

بیماری های ایمپلنت کدام اند؟

متخصصین دندانپزشکی بیماری های شایع مربوط به ایمپلنت دندان ها را به دو دسته کلی تقسیم بندی کرده اند، Peri mucositi ایمپلبنت جز همان دسته اول بیماری ها محسوب می شود که التهابات ایجاد شده در بافت نرم اطراف ایمپلنت مشاهده می شود به طوری که هیچ نوع نشانه ای از تحلیل استخوان ها اطراف ایمپلنت وجود ندارد. در واقع این نوع بیماری به عنوان بستری مناسب برای بروز بیماری های دیگر است. peri implantities ها هم از نوع دوم این بیماری ها است که هم در بافت نرم و هعم در اطراف استخوان ها اطراف ایمپلنت ایجاد می شوند متخصصین این حوزه درمانی بر این باورند این نوع التهاب وخیم تر و عمیق تر از بیماری نوع اول است شدت التهابات آن به حدی است که دنددانپزشک برای درمان از روش عمل جراحی کمک می گیرد. علائمی که از این بیماری گزارش شده است همانند همان علائم بیماری لثه ای است یعنی اطراف لثه قرمز رنگ و ملتهب است به طور یکه افراد در هنگام مسواک کردن دندان های شان دچار خونریزی لثه ای می شوند، لازم به ذکر است که همه آن دسته از افرادی که ایمپلنت دندان انجام داده اند باید همانند سابق و چه بسا بیشتر از قبل به سلامت و بهداشت دهان و دندان شان توجه ویژه ای داشته باشند. علاوه بر آن به توصیه متخصصین به نام این حوزه باید به طور مرتب چکاپ های مربوطه را پس از انجام ایمپلنت انجام دهند تا از بروز چنین عارضه های جلوگیری شود.

علائم عفونت ایمپلنت

همانطور که می دانید ابتلا به عفونت ایمپلنت دندان یکی از شایع ترین بیماری های ایمپلنت است، که در ادامه به برخی از نشانه های که در هنگام ابتلا هب انی عارضه بروز پیدا می کنند اشاره خواهیم کرد.

  • لقی دندان ایمپلنت شده
  • تغییر مزه ناخوشایند دهان
  • بوی بد دهان
  • احساس درد یا ناراحتی در ناحیه مورد نظر
  • ترشح مواد چرکی از ناحیه ایمپلنت شده
  • مشخص شدن اجزای داخلی ایمپلنت
  • دشواری در جویدن غذا
  • افزایش درجه حرارات بدن
  • خونریزی در هنگام مسواک زدن یا انجام مراقبت های ورتین بعد از ایمپلنت

چنانچه هر کدام از این علائم مذکور را حتی به صورت خفیف هم مشاهده نموده اید می توانید برای التیام آن حتما به دندانپزشک متخصص مراجعه کرده و از خدمات درمانی وی بهره مند شوید تا از شدت بروز چنین عارضه ای پیشگیری شود. لازم به ذکر است که می توانید بسته به نوع و شدن عفونت از دهانشویه های مخصوص ایمپلنت استفاده کنید. زیرا این دهانشویه ها با خواص ضد باکتریایی که دارند با سایر روش های درمانی ترکیب می شوند و ایمپلنت را از تخریب نجات می دهند.

چه دلایلی در بروز بیماری های ایمپلنت نقش دارند؟

  • ابتلا به بیماری های خود ایمنی همانند: لوپوس، آرتریت روماتوئید، دیابت نوع 1، اسکلروز و ابتلا به سایر بیماری های مزمن یا زخم های دهانی و تجربه سوء هاضمه
  • استفاده از برخی دارو های خاص برای درمان بیماری
  • عدم رعایت نکات مهم بهداشتی مربوط به دهان و دندان
  • ضعف در روند خونرسانی بدن
  • ابتلا به عفونت
  • واکنش های آلرژیک بدن به اجزای ایمپلنت
  • استعمال دخانیات

چه عواملی باعث بروز بیماری پری ایمپلنت می شوند؟

در ابتدا باید بگوییم که عوامل بسیاری باعث افزایش شدت بیماری پری ایمپلنت می شوند، به عنوان نمونه: ابتلا به بیماری پریودنتال، کاهش میزان تولید پلاک دندان، استعمال دخانیات، ابتلا به دیابت است. کسانی که از این نوع کاشت دندان بهره برده اند باید در نظر داشته باشند که ایمپلنت دندان همانند دندان طبیعی باعث بروز بسیاری از التهابات و بیماری های می شود که با رعایت مناسب بهداشت دهان و دندان، علاوه بر این که جلوی بروز بیماری می گیرید می توانید با مراقبت های ویژه ی خود طول عمر ایمپلنت را نیز افزایش دهید و در نهایت تا انتهای زندگی تان با شما همراهی کند.

آیا ایمپلنت دندان عوارضی هم در پی دارد؟

در حال حاضر با پیشرفتی در زمینه دندانپزشکی وجود داشته است و افزایش روز افزون متقاضیان انجام ایمپلنت دندان بر آن شده ایم تا در مورد عوارض خطرناک ایمپلنت نیز صحبت کنیم، چرا که این مشکلات می تواند باعث ناراحتی و آرزده خاطری افراد و هم چنین کاهش شدید اعتماد به نفس را نیز به همراه دارد.

برخلاف باور عموم مردم که ایمپلنت خطرات بسیاری دارد، بهتر است بدانید کاشت دندان با روش ایمپلنت گذاری با توجه به فوائد بسیاری که برای شما به ارمغان می آورد، عوارضی بسیار کوتاه و اندک در حدی می تواند به صورت احتمالی ایجاد شود به همراه دارد.

دکتر ندا هادی، دندانپزشک زیبایی در تهران ، با استفاده از تجهیزات مدرن و روش های نوین عرصه  دندانپزشکی آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشند. راه های برقراری ارتباط:

شماره های تماس: 02122869840  –  26702787

صفحه اینستاگرام 

 

در پایان

به شما مخاطبین عزیز توصیه می کنیم در این باره نگرانی نداشته باشید، چرا که می توانید با انتخاب بهترین دندانپزشک زیبایی در تهران از خدمات ایمپلنت وی نتیجه ای مطلوب دریافت کنید. هم چنین چنانچه مطالب فوق مفید فائده تان واقع شده است می توانید آن را با ذکر منبع از وب سایت رسمی خانم دکتر ندا هادی به اشتراک بگذارید.

دکتر ندا هادی

خانم دکتر ندا هادی جراح و دندانپزشک زیبایی در سال 1386 فارغ التحصيل شده اند و در طول دوره تحصيل جزء رتبه هاى برتر دانشگاه بودند. از سال ١٣٨٧ مطب خود را اندازى كردند و پانزده سال سابقه فعالیت در مطب دارند. ایشان همچنین موفق به اخذ تعداد زيادى گواهينامه ( سرتيفيكت) از معتبرترين مراكز دانشگاهى داخل و خارج كشوردر زمينه هاى مختلف دندانپزشكى مثل زيبايى ، پروتز ، ايمپلنت و جراحى لثه شده اند.

پاسخ

مدت زمان مطالعه ۶ دقیقه
Call Now Button
مسیر یابی با Waze