امتیاز دهید :
مراحل ارتودنسی بزرگسالان

مراحل ارتودنسی بزرگسالان

مراحل ارتودنسی بزرگسالان

از آن جایی که دندان ها به عنوان عاملی مهم و تاثیر گذار در جذابیت و زیبایی ظاهر افراد محسوب می شود، پس رسیدگی به ان ها هم حائز اهمیت است. امروزه ارتودنسی دیگر محدود به کودکان نیست و بزرگسالان هم می توانند از مزایا آن بهره مند شوند. اغلب افراد زمانی که پا به سن می گذارند به دلایلی دچار افت زیبایی ظاهری دندان های شان می شوند به همین خاطر در سال های اخیر انجام ارتودنسی در سنین بالا بسیار شایع شده است به طوری روز به روز به تعداد متقاضیان انجام آن نیز افزوده می شود. البته می توانید با مطالعه و تحقیق بهترین سن برای انجام ارتودنسی را متوجه شوید.متخصصین و پژوهشگران بر این باورند علل افزایش استقبال از این روش در بزرگسالان، بالا رفتن سطح آگاهی های عمومی از انواع روش های ترمیم و بازسازی دندان پزشکی و پیشگیری از خرابی دندن ها است. البته علاوه بر آن ارتودنسی دندان ها امروزه از لحاظ اجتماعی بسیار قابل قبول و عامه پسندانه است و نشانه اهمیت دادن فرد به سلامتی و زیبایی دهان و دندانش است. در مقاله پیش رو در مورد انجام و مراحل ارتودنسی در بزرگسالان بیشتر بحث می کنیم. با ما همراه باشید:

ارتودنسی دندان چیست؟

زمانی که دندان ها در جای نا مناسبی قرار بگیرند شکل نا متعارفی پیدا می کنند در چنین حالتی فرد در هنگام مسواک زدن و بهداشت دهان و دندان با مشکلات فراوانی رو به رو می شود و از آن جایی که تمیز نگه داشتن دندان ها سخت تر می شود دندان ها به مراتب دچار پوسیدگی می شوند. پس برای جلوگیری و درمان نا هنجاری های فکی از روش ارتودنسی کمک می گیرند تا با کمک آن بتوان به مشکلاتی از این دست پایان داد.

انواع ارتودنسی

  1. ارتودنسی سرامیکی: نوعی براکت های همرنگ دندان است که جزو آن دسته از ارتودنسی های ثابت محسوب می شود و مهم ترین خاصیت استفاده از آن کمتر دیده شدن آن است به خصوص برای بزرگسالانی که نمی خواهند کسی متوجه ارتودنسی آن ها شود.
  2. ارتودنسی نا مرئی: در این نوع از ارتودنسی ها دیگر سیم و براکت ها کاربرد ندارند و به جای آن از یک تعداد پلاک های متحرکی استفاده می شود که به خوبی بر روی دندان ها جای می گیرند. این نوع ارتودنسی نیاز دارد تا متخصص قالب گیری های انجام دهد تا با کمک مدل های برداشته پلاک های مناسب دندان ساخته شود. در این صورت به مرور زمان دندان ها حرکت می کنند و در نهایت به صورت مرتب در جای مناسبی خود قرار می گیرند.
  3. ارتودنسی فلزی: در این روش براکت های از جنس فلزی مورد استفاده قرار می گیرند که بر روی سطح بیرونی دندان ها نصب می شوند و سیمی از لابه لای آن ها عبور داده می شود تا در نهایت منجر به حرکت دندان ها شود.
  4. ارتودنسی لینگوال: یا همان براکت از پشت دندان ها، براکت های هستند که بر روی سطح داخلی دندان ها چسبانده می شوند تا دندان ها نا مرتب را به مرور به در حرکت در آورند و بی نظمی های موجود برطرف شود. در این روش هیچ گونه براکت و سیم های ارتودنسی که در روی دندان ها قرار می گیرند قابل مشاهده نیستند.

*ذکر یک نکته الزامیست: یکی از مهم ترین راه های اطمینان خاطر از مناسب بودن هر یک از این ارتودنسی های برای دندان های شما، مراجعه و دریافت مشاوره از بهترین دندانپزشک است، زیرا تنها متخصص می توانند با معاینه و بررسی وضعیت دندان، لثه و استخوان های فک نوع ارتودنسی مناسب دندان های تان را تشخیص دهد. این گونه می توانید سلامتی و زیبایی دهان و دندان ها را ارتقا داد.

مزایا ارتودنسی در سنین بالا

  • مرتب کردن دندان ها و ساخت لبخند های زیبا و دلربا
  • اصلاح دندان ها تخریب شده یا از بین رفته

مراحل ارتودنسی بزرگسالان

  1. در وهله اول باید برای دریافت مشاوره بابت نوع براکت ها و جنس دندان های تان از دندانپزشک خود مشاوره دریافت کنید تا پزشک اطلاعات لازمه در مورد چیستی و چگونگی این روش را در اختیارتان قرار دهد.
  2. مرحله بعدی مربوط به فرآیند معاینه بالینی و تخصصی دندان ها است که پزشک وضعیت دندان، لثه و فک بیمار را مورد ارزیابی قرار می دهد.
  3. برنامه ریزی برای درمان مرحله دیگری از فرآیند ارتودینس یاست که انجام ان ضرورت دارد. زیرا در یک برنامه ریزی به خصوصی زمان مراجعه و انجام ارتودنسی به بیمار اطلاع رسانی می شود.
  4. در این مرحله برای نتیجه بخش بودن ارتودنسی دستیاران و دندانپزشک در مورد رعایت بهداشت دهان و دندان شما را راهنمایی می کند.
  5. کارگذاشتن ارتودنسی داخل دهان و دندان را به عنوان اصلی ترین مرحله درمان از آن یاد می شود. این کار نیاز به تخصص و مهارت بالای دارد تا نصب ارتودنسی هیچ گونه آسیبی به لثه و یا دندان ها وارد نکند و در بازه زمانی چند ساعته انجام می شود.
  6. نگهداری و چکاپ های منظم را می توان به عنوان مراحل آخر ارتودنسی دانست، این مرحله تا 3-6 ماه ادامه دارد تا با بررسی های مداوم دندان ها به حالت اولیه باز نگردند.

هزینه ارتودنسی بزرگسالان

میزان هزینه درمان ارتودنسی شما با در نظر گرفتن عوامل متعددی برآورد می شود که شامل موارد زیر می باشد:

  • طول مدت زمان درمان
  • سن
  • میزان و شدت وسعت مشکل دندان ها
  • نوع بریس و براکت
  • میزان شهرت، تجربه و موقعیت مکانی دندانپزشک

*نکته قابل توجه این است که با توجه به این که عمل ارتودنسی جزو یکی از عمل های زیبایی دندان به شمار می رود، برخی از شرکت های بیمه طرف قرار داد هزینه مرتبط با آن را پوشش نمی دهند و باید پیش از اقدام به انجام آن در مورد حمایت مالی بیمه سوال بپرسید.

دکتر ندا هادی، دندانپزشک زیبایی و ترمیمی در تهران می باشند. ایشان با استفاده از تجهیزات مدرن و روش های نوین عرصه ی دندانپزشکی آماده ی ارائه ی خدمات به شما عزیزان در زمینه در ارتودنسی دندان می باشد. راه های برقراری ارتباط با ایشان:
شماره های تماس: 02122869840  –  26702787
صفحه اینستاگرام 

نتیجه گیری

بهتر است بدانید ارتودنسی در کودکان کمی زودتر نتیجه می دهد پس برای درمان عارضه های دندانی از این دست در سنین پایین تر اقدام کنید اگر چه در بزرگسالی هم قابل درمان و موثر خواهد بود. می توانید در مورد نحوه مراقبت های از دندان های ارتودنسی شده مطالعه کنید تا با نتیجه بهتری رو به رو شوید. چنانچه مطالب فوق مفید فائده واقع شده است می توانید ان را به منظور اشاعه فرهنگ آگاهی بخشی، با ذکر منبع از وب سایت رسمی خانم دکتر ندا هادی دندانپزشک زیبایی، برای دوستان و آشنایان تان به اشتراک بگذارید.

دکتر ندا هادی

خانم دکتر ندا هادی جراح و دندانپزشک زیبایی در سال 1386 فارغ التحصيل شده اند و در طول دوره تحصيل جزء رتبه هاى برتر دانشگاه بودند. از سال ١٣٨٧ مطب خود را اندازى كردند و پانزده سال سابقه فعالیت در مطب دارند. ایشان همچنین موفق به اخذ تعداد زيادى گواهينامه ( سرتيفيكت) از معتبرترين مراكز دانشگاهى داخل و خارج كشوردر زمينه هاى مختلف دندانپزشكى مثل زيبايى ، پروتز ، ايمپلنت و جراحى لثه شده اند.

پاسخ

مدت زمان مطالعه ۶ دقیقه
Call Now Button
مسیر یابی با Waze