امتیاز دهید :
هزینه ارتودنسی دندان چقدر است؟

هزینه ارتودنسی دندان چقدر است؟

امروزه همه افراد به دنبال داشتن لبخندی زیبا و جذاب و دندان های صاف می باشند. برخی از آن ها از روش هایی مانند جرمگیری استفاده می کنند یا ممکن است از روش هایی که هزینه بالاتری دارند مانند لمینت دندان و ارتودنسی استفاده کنند. قبل از آن که اقدام به انجام کارهای زیبایی دندان کنید حتما از هزینه های مربوط به آن مطلع باشید تا بتوانید برنامه ریزی بودجه ای مناسبی را در پیش بگیرید. بالا بودن هزینه ارتودنسی نباید باعث این موضوع شود که درمان مشکلات و ناهنجاری دهان و دندان به تعویق بیفتد، زیرا ممکن است در زمان بزرگسالی دیگر درمان ارتودنسی جوابگو نبوده و نیاز به جراحی فک باشد. شاید برای شما سوال پیش بیاید که هزینه ارتودنسی دندان چقدر است؟ ادامه قصد داریم درباره این توضیحات کاملی در اختیار شما قرار دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در ادامه با ما همراه باشید…

هزینه-ارتودنسی-دندان

توضیحی مختصر در مورد ارتودنسی دندان

شاید بسیاری از افراد بر اثر اتفاقات مختلف یا به صورت مادرزادی دچار کجی دندان ها یا بد شکلی آن ها باشند که با کمک انواع روش های مختلف بهبود می یابد. ارتودنسی، یکی از روش های مناسب و کارآمدی است که با پیشرفت های ایجاد شده در این زمینه پدیدار گشته است. ارتودنسی در لغت به معنای ردیف کردن دندان ها در کنار یکدیگر است. به این صورت چنانچه که دندان های تان به هر دلیلی کوچک یا کج شکل گرفته است را مرتب می کند و هم چنین هر گونه ناهنجاری های فک رو هم از بین می برد.

روش درمان ارتودنسی چگونه است؟

درمان ارتودنسی راهی برای مرتب کردن دندان ها و از بین بردن نامنظمی های آن است، به طور کلی ارتودنسی عملکردی درمانی و زیبایی دارد که به منظور بهبود ظاهر  عملکرد دندان ها مورد استفاده قرار می گیرد. هم چنین باعث کمک به طول عمر بیشتر دندان ها، لثه و مفاصل فک است.

نکات طلایی در مورد ارتودنسی دندان ها

  • چنانچه خانم های باردار قصد دارند از ارتودنسی برای بهبود ظاهر دندان های شان کمک بگیرند، با توجه به شرایط حساس و استثنایی که دارند باید با پزشک متخصص زنان و دندانپزشک با تجربه در این زمینه مشورت کنند زیرا دارو های بی حس کننده امکان بروز حساسیت و آلرژی های در خانم های حامله دارد.
  • پس از انجام ارتودنسی دندان های تان هر روز مرتباٌ با مسواک و دهانشویه های مخصوصی شستشو دهید.
  • یکی دیگر از راه های درمان سریع و موثر استفاده از آب گرم و نمک باری شستشوی و ضدعفونی دندان ها است، زیرا نمک خاصیت درمانی بسیاری دارد. بنابراین هر مرتبه که می خوایهد سیم براکتهای ارتودنسی تان را تنظیم کنید حتما از روش غرغره کردن آب نمک کمک بگیرید. علاوه بر آن که خاصیت شستشویی دارد می تواند بهبود و درمان زخم ها، برش های ایجاد شده در دهان و لثه بیانجامد.
  • توجه داشته باشید برای رسیدن به نتیجه ای مطلوب از ارتودنسی دندان ها نوشیدنی های قند دار را تا حد قابل توجهی محدود کنید. هم چنین از خوردن غذا های سفت و چسبناک هم خودداری کنید زیرا ممکن است به سیم کشی های دندانی شما آسیب جدی وارد کنند.
  • چنانچه هر کدام از براکت های دندانی شما آسیب دیده باشد باید سریعا به دندانپزشک مورد نظر خود مراجعه کنید و در جهت رفع و درمان آن اقدام کنید.
  • هم چنین افرادی که به دلیل نامرتبی های دندانی خود اقدام به انجام ارتودنسی کرده اند باید در حین انجام تمرینات ورزشی از لوازم محافظتی مخصوص استفاده کنند تا به براکت ها و ارتودنسی آن ها آسیب جدی وارد نشود.

بیشتر بخوانید: مراحل ارتودنسی بزرگسالان


آیا ارتودنسی دندان ها عوارضی هم به دنبال دارد؟

از ان جایی که این سوال برای بسیاری از افراد و مخاطبین این وب سایت ایجاد شده است و حتی دغدغه افراد این است که انجام این کار باعث ایجاد عارضه ای می شود یا خیر؟ با توجه به تحقیقاتی که انجام شده است بدین نتیجه رسیده ایم که درمان ارتودنسی و جراحی فک هیچ گونه عوارضی به همراه ندارد و صرفاٌ ممکن است در اثر خطا و یا عدم رعایت درست مراقبت های بعد از ارتودنسی ایجاد شود. پس جهت جلوگیری از بروز چنین عارضه های ناخوشایندی حتما از بهترین دندانپزشک زیبایی و ارتودنسی کمک بگیرید.

هزینه-ارتودنسی-دندان-نامرئی

هزینه ارتودنسی دندان چقدر است؟

همانطور که می دانید با وجود شرایط و جوی که فعلا بر جامعه حاکم است و نوسانات قیمتی بسیاری وجود دارد نمی توان قیمتی واحد از این عمل دندانپزشکی در اختیارتان قرار داد اما می توان به برخی از عوامل متعددی که در روی براورد هزینه این عمل به طور مستقیم تاثیر گذار است، اشاره کنیم.

لازم به ذکر است که می توانید در همان جلسات اولیه مراجعه به پزشک در مورد چگونگی هزینه این جراحی سوال کنید و با توجه به پزشک تان در اختیارتان قرار می دهد هر گونه دغدغه ای که در این زمینه داشته باشید برطرف می شود. پس جای نگرانی وجود ندارد.

  • تعداد جلسات مراجعه به پرزشک جهت پیگیری های روند انجام عمل
  • هزینه دستمزد پزشک که بر اساس تجربه، تخصص، تبحر و شهرت وی بستگی دارد.
  • نوع ارتودنسی که انتخاب می کنید
  • طول مدت زمان دوره درمان ارتودنسی
  • میزان مواد مورد استفاده در درمان ارتودنسی
  • نوع روش درمان
  • سن بیمار
  • کمیت و کیفیت تجهیزات موجود در مطب یا کلینیک دندانپزشکی، همگی جزو مواردی هستند که میزان پرداختی های شما را نسبت به این عمل زیبایی مشخص می کند.
  • هزینه های جانبی

حداقل هزینه ارتودنسی

با توجه به اینکه انواع مختلف ارتودنسی دندان از جمله ارتودنسی ثابت، ارتودنسی متحرک، ارتودنسی دیمون، ارتودنی لینگوال، ارتودنسی نامرئی و … وجود دارد، حداقل هزینه ارتودنسی به این بستگی دارد که شما از کدام نوع آن استفاده می کنید و اینکه آیا نیازمند اقدامات دیگری مانند ترمیم، جرمگیری دندان، پر کردن دندان، کشیدن دندان، عصب کشی دندان و … باشید یا خیر. در صورت نیاز به این درمان ها چنانچه در یک مرکز دندانپزشکی همه این خدمات را انجام دهید، باعث کاهش هزینه های شما می شود تا اینکه بخواهید هر کدام از آن ها را در کلینیک های مختلف دندانپزشکی انجام دهید. همچنین می توانید از دندانپزشک خود درباره امکان پرداخت قسطی ارتودنسی سوال کنید.

هزینه ارتودنسی دندان با بیمه

از آنجایی که ارتودنسی علاوه بر تاثیرات زیبایی روشی درمانی نیز محسوب می شود، برخی از بیمه های درمانی هزینه های آن را تقبل می نمایند. قبل از انجام ارتودنسی از بیمه درمانی خود و همچنین متخصص ارتودنسی درباره هزینه مشورت کنید.

نتیجه گیری

چنانچه نظر یا سوالی دارید می توانید در ذیل این مقاله داخل عنوان دیدگاه های وب سایت دکتر ندا هادی دندانپزشک زیبایی بنویسید. هم چنین برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه های ارتودنسی دندان می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر اقدام کنید.

دکتر ندا هادی

خانم دکتر ندا هادی جراح و دندانپزشک زیبایی در سال 1386 فارغ التحصيل شده اند و در طول دوره تحصيل جزء رتبه هاى برتر دانشگاه بودند. از سال ١٣٨٧ مطب خود را اندازى كردند و پانزده سال سابقه فعالیت در مطب دارند. ایشان همچنین موفق به اخذ تعداد زيادى گواهينامه ( سرتيفيكت) از معتبرترين مراكز دانشگاهى داخل و خارج كشوردر زمينه هاى مختلف دندانپزشكى مثل زيبايى ، پروتز ، ايمپلنت و جراحى لثه شده اند.

پاسخ

مدت زمان مطالعه ۶ دقیقه
Call Now Button
مسیر یابی با Waze